AM page featured - strategije privlacnosti 03

Strategije privlačnosti

Da li si nekada video lepu devojku i osetio neprijatnu unutrašnju tenziju? Obično nakon toga sledi odlaganje prilaska. Sve do momenta dok ne bude prekasno.
Koliko često si razmišljao šta je moglo da bude bolje tokom upoznavanja?
Da li ti je poznata briga “da li ću ikada smuvati devojku?” Pogotovo ako si nekad mesecima bio u “iznuđenom celibatu.”
Koliko puta si ostajao u vezi koja je sve osim srećne? Samo iz straha da ako raskineš dugo vremena ćeš biti usamljen.

Na žalost, ovo je realnost velikog broja muškaraca.

BESPLATAN EBOOK: Preuzmi ODMAH svoj primerak!

Imaj interesantniju priču nego 90% drugih muškaraca. Podigni samopouzdanje. Konačno zainteresuj devojku koju želiš

Kockanje osuđeno na gubitak

Brige i opsesivne misli, koji ometaju i druge oblasti života. Doživljaj poraza i pad samopouzdanja. Ako su strategija slučajnost i srećanesigurnost je logična posledica. Šta bi pomislio za onoga ko se oslanja na dobitak na lutriji, da bi imao sutradan da kupi hranu?

Zar takvo rezonovanje ne zvuči naivno? Zašto bi se onda neko kockao svojim ljubavnim životom?

Oni koji su uspešni, drugačije rade. Prvo što ih razlikuje je da znaju šta rade. Imaju strategiju za odnose, koja je pouzdanija od čiste slučajnosti. Upoznavanje je danas znatno komplikovanije nego do pre samo nekoliko godina. Sve je veća otuđenost. Koliko je više usamljenih momaka i devojaka nego do pre samo deset godina?

Naš cilj je da pomognemo

Ova znanja omogućavaju da svoj ljubavni život unapređuješ na vrlo efikasan način. Da jasno razumeš ceo proces od upoznavanja do ulaska u vezu. Da znaš kako flert funkcioniše. Kuda u komunikaciji treba da ideš. Šta je sledeći korak. Kako da sa devojkom koja ti se sviđa gradiš blizak odnos. Bez manipulacije.

Takođe, ako raskineš, nećeš osećati očaj. Imaćeš poverenja u svoje sposobnosti. Sačuvaćeš samopouzdanje. Na taj način ćeš lakše naći novu partnerku. Možda još pogodniju za tebe.

Bićeš oslobođen od nezdravih kompromisa. Potpuno slobodan od ostajanja u toksičnim vezama. Nezdrave veze poput rđe nagrizaju osećanje lične vrednosti. Takve veze ostavi nekom drugom.

Sa unapređenim veštinama, takav košmar od ljubavnog života može biti samo daleka i ružna prošlost.

BESPLATAN EBOOK: Preuzmi ODMAH svoj primerak!

Imaj interesantniju priču nego 90% drugih muškaraca. Podigni samopouzdanje. Konačno zainteresuj devojku koju želiš

Pružamo praktična znanja:

Kako se osloboditi neefikasne BRIGE i OPSESIJE devojkama. Umesto toga izgradi samopouzdanje i asertivnost.
Koji je to PAMETAN i LAK način ostvarivanja kvalitetnog kontakta. Bez manipulacije. Samo autentična komunikacija, flert i iskrena harizma.
Kako da imaš LJUBAVNI ŽIVOT kojim si zadovoljan. Na način da ne trošiš sve vreme i energiju samo na taj segment. Da imaš dovoljno vremena i za sve ostalo.
Kako da ostvariš USPEH, a radiš samo ono što je U SKLADU sa tobom. Ne moraš da muvaš nepoznate i trpiš stres. Nije neophodno da radiš čudne stvari koje ti se ne rade. Npr. da ideš na mesta koja ti ne prijaju.

Muškarac kojem nije kristalno jasno kako “igra flerta” funkcioniše – ispada iz igre. Pravila su danas oŠtrija nego ranije.